måndag 4 februari 2013

Super Gras

De första Mardi Gras-paraderna startade redan för två veckor sedan. Idag står New Orleans, och arenan Super Dome, som värd för "Super Bowl", finalen i högsta ligan i amerikansk fotboll.  I New Orleans går därför den här helgen till historien som "Super Gras".

Vi besökte en ganska så medioker parad igår, men något besök till Super Dome blev det inte idag. Biljetterna är snuskigt dyra, men framförallt är vi minimalt intresserade av, eller för den delen insatta i, amerikansk fotboll. Självklart är själva tillställningen i sig säkert något alldeles extra. Men, matchen rullar på tv:n här hemma, och just nu verkar San Francisco 49ers hämta upp sig mot Baltimore Ravens, från vad som såg ut som ett ganska så kört läge. Upphämtningen inleddes efter ett halvtimmeslångt strömavbrott på arenan. Undrar vad Ravens kommer säga om det?

I helgen har vi haft badpremiär för i år. Vi tyckte att de 20 C grader som poolen håller nu var lite för lite, så med äntligen fungerande poolvärmare landade vi på ca 35 C i bubbelpoolen. Sen kunde vi svalka av oss i den stora poolens tjugogradiga vatten.

Paradspanare






Något speciell ungdomsförening?




Bada är kul. Bada med bubblor är ännu roligare.

2 kommentarer:

  1. Vilken härlig pool...längtar tills vi kommer och hälsar på. Hälsn Helena

    SvaraRadera