fredag 31 augusti 2012

Vardag, vi saknar dig!

Idag körde jag och Ted en tur ut till Georg Bush International Airport för att försöka göra ändringar i vår planerade resa till San Francisco, med avfärd nu på lördag. Jag lyckades få hjälp av en vänlig själ hos United med att ändra vår resa så att vi kan flyga härifrån Houston till San Francisco, och tillbaka hem till New Orleans en vecka senare (utan extra kostnad). Vi kunde inte få det bättre då våra vänner har lovat att köra hem vår bil.

På ett sätt skulle det givetvis vara skönt att komma hem till huset och kolla läget. Men, samtigt är det skönt att slippa en lång bilresa hem och flygtur tätt inpå. Dessutom vet vi inte om strömmen är tillbaka till på lördag. Detta blev med andra ord en väldigt bra lösning för oss.

Men, ärligt talat så hade vi nog sett fram emot resan till Kalifornien mer om vi inte hade haft denna veckan i direkt anslutning. Även om vi rest bort från kaoset där hemma så tär det på både liten och stor att inte ha de kända miljöerna och rutinerna, det vill säga vardagen.

Idag hade Nallen, Ted och jag picnicklunch på hotellrummet.

Middagen intogs här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar