måndag 27 januari 2014

Veckan som gått.

Det har varit en vecka med lite av varje, både vädermässigt och händelsemässigt. Ted har sedan ett par veckor tillbaka flyttat upp till de "stora" barnens klass på förskolan, dvs. 3-5 år, och vi försöker i möjligaste mån med att han går halvdagar. Det innebär att han bara är där fram till tolv, jag hämtar honom efter lunchen, men innan vilan. Den obligatoriska lunchvilan gör att han har väldigt svårt att somna om kvällen, och nattningen blir en lång och utdragen process. Utan lunchvila går det däremot mycket enklare och fortare. Har vi tur sover båda barnen innan åtta.

Eftermiddagarna försöker vi spendera i mesta möjliga mån utomhus. Jack sover bäst i vagnen, och om han sover får jag bättre tid för Ted. Vi går promenad med vagnen, leker och fikar i kojan på baksidan, cyklar på golfbanan, hoppar studsmatta, sparkar boll, hälsar på snälla grannar, promenerar till affären. Torsdagseftermiddagen spenderade vi i parken under bron med lek i lekparken, cykling, och bolltrixande på tennisbanan.

Januari har bjudit på mycket omväxlande temperaturer i år, ena dagen blåser vi såpbubblor i t-shirtvärme, nästa dag hänger det isdroppar från palmbladen. På fredagsmorgonen föll något som liknade snö, det blev lite vitt på taket, men inget mer. Skolorna stängde dock tidigare eftersom man befarade att det skulle bli isigt på vägarna, och därmed problem för skolbussarna i trafiken.

Cool kille i parken.

Ibland kan man bli lite eftermiddagstrött.

Kylig morgon.
Nyfrissad mamma.

Fint kojsällskap.

Bus med pappa.

Radiostyrda-bilar-tävling i parken idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar