lördag 14 juli 2012

Den långa resan

Resan till Sverige var lång men gick bra. Ja, förutom då att bagaget inte kom fram förrän dagen efter vår ankomst. Ted tyckte som vanligt att allt var väldans spännande och det blev som räknat lite svårt att få honom att sova. Men, på varje etapp av resan lyckades han ändå sova en stund. Vi hade bokat eget säte till Ted vilket var skönt för både mig och honom.

Vi reste via New York, flygresan dit tog ca tre timmar. Flygresan därifrån till Stockholm tog ca åtta timmar. Egentligen hade vi flyg bokat från Arlanda till Midlanda, men då väntetiden skulle bli på närmare tolv timmar tog vi tåget upp till Sundsvall istället. Ytterligare tre timmars resa.

I Sundsvall väntade Teds mormor och morfar. Det blev ett kärt återseende! Lunch intogs hemma hos min syster och Teds kusiner. Kul att se dem!

Så styrde vi vidare ut till stugan och när det så småningom blev läggdags var det ingen av oss som hade några svårigheter med att somna. Till min överraskning sov Ted länge nästa morgon. Ja, jag var till och med tvungen att väcka honom vid niotiden. Tidsomställningen blev därmed tämligen smidig.

Mellanmål på första flygresan.

Tupplur.

Sen lunch i New York.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar