måndag 24 december 2012

Snö och blod

Jag och Ted kom i tisdags, och har hunnit acklimatisera oss till kyla och tidsomställning. Igår anlände Jim till vinterlandet, och kunde konstatera att kontrasten är stor mellan Destrehan och Söråker. Snön ligger djup och temperaturen ligger långt under de grader som vi vant oss vid. Men, oj så vackert det är med all snö, och oj vad skoj det är!

I veckan som gick har vi åkt spark och bob. Lekt med kusinerna. Besökt akuten. Ja, det är sant. I torsdags råkade Ted ut för en olycka då han ramlade i yttertrappen och slog upp ett djupt sår i pannan. Den närliggande vårdcentralen skickade oss vidare till akuten i Sundsvall. Där fick Ted lustgas före bedövningssprutan sattes, och under tiden som doktorn sydde ihop såret med fyra stygn. Det gick som en dans. Sjukhusteamet var fantastiskt proffsiga, och Ted var lugnet själv. Olyckan var givetvis otroligt onödig, men allt slutade lyckligtvis bra.

Idag är det julafton och vi har hunnit med en tur till Söråkers största pulkabacke. Nu är det lunchvila för far och son Boström, ikväll kommer kanske tomten?

Påväg till pulkabacken.

Snön fortsätter att falla. Ted hjälper till att skotta.

Ted och morfar tar in granen.

Ted klär granen.

Lek med storkusinen.

Lek hos lillkusinen.

Halsbandstillverkning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar