söndag 29 december 2013

Julen vi gärna glömmer

Julhelgen är över, tack och lov! Vi började uppladdningen inför julen med att Jim åkte på en jobbtur till en båt på torsdagen. På söndag förmiddag, när jag och pojkarna skulle åka till mataffären för att handla det sista inför julen, kräktes Ted i bilen och vi fick återvända hem med ogjort ärende. Istället blev det sanering av barn, bil och bilstol. Det blev ytterligare en kräka den dagen, och en nästa morgon. Sen verkade magsjukan ha passerat.

Jim kom hem på natten mot måndagen, och det såg ut som att vårt lilla julfirande skulle kunna ros i land. Men, vi bestämde oss dock för att göra som amerikanerna och ta firandet den 25:e. På natten mot den 25:e började jag må illa, och insåg snart att nu hade magsjukan hittat mig. Nästa natt var det Jims tur...

Något direkt julfirande blev det alltså inte för oss. Blotta tanken på julmat gjorde oss illamående. Tomten var visst också rädd för att bli smittad, och valde därför att lämna några paket på baksidan av huset. Tur i oturen var det att vi alla tillfrisknade förhållandevis raskt. Vi dras dock fortfarande med förkylning, och Jim har ryggskott.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar