söndag 22 januari 2012

Äntligen!

Efter månader av förberedelser, förväntningar och inte minst ett byråkratiskt strul som försenat hela resan, är det nu nära. I morgon bär det av till ett 2 år långt äventyr. Familjen Boström ska flytta till Destrehan, en förort till New Orleans i Loisianna (NOLA). Jag ska jobba, Maria ska vara desperat hemmafru och Ted ska lära sig engelska. Eller något sådant.

För att själva komma ihåg vad vi kommer att uppleva, och att eventuellt intresserade kan följa vad som sker, startar vi nu den här bloggen.

Nu är det alltså bara en natt kvar. Sedan ska vi flyga sträckan Sundsvall – Arlanda – Chicago – New Orleans. Lite pirrigt är det och inte blir det bättre av att Ted inför sin första långflygning har blivit ordentligt förkyld med hög feber.

När vi kommer fram, ca kl 17 lokal tid, blir det en natt på hotell och sedan har vi ett hus som väntar. Huset valde vi ut under en besökstur i november då vi var över en vecka och kollade läget. Vi beställde då också en del möbler. Några levererades i fredags och på tisdag ska nästa leverans komma. Då får vi förhoppningsvis också vårt flyttlass som lämnade Drammen redan innan jul.

2 kommentarer:

  1. Åh! Kul att få vara med på resan! :) och kul att få vara först ut att kmmentera :) Kram Anna

    SvaraRadera
  2. Härligt med blogg, så vi kan hålla oss uppdaterade :-) kram
    frida

    SvaraRadera