måndag 1 oktober 2012

Helgen som regnade bort

Oj, denna veckan gick verkligen fort! Kanske bra att det inte blev så mycket av våra helgplaner, för om vi gjort det vi tänkt hade nog helgen också sprungit förbi. På lördagen hade vi tänkt oss en tur till en populär konstmarknad som hålls inne i New Orleans sista lördagen i varje månad. Men, på grund av en regnpackad väderprognos beslutade arrangörerna att skjuta på tillställningen till nästa helg.

Idag, söndag, ingick det i planerna att besöka Alligator Festival i Luling, som ligger på andra sidan Mississippifloden från där vi bor. Vi gjorde ett besök, men vi var där en timme före öppningstiden så det var inte så mycket att se... Men, av det vi såg bestämde vi oss för att inte göra något nytt försök på eftermiddagen. Därför blev det ännu en hemmahelg då vi mest kurat inne och regnet öst ned ute, men ett dopp i poolen blev det i alla fall.

Vad gjorde vi under veckan då? Jo, det blev ett nytt zoobesök på torsdagen för mig och Ted. Tyvärr var karusellen stängd den här gången också, men i stället åkte vi tåg. Jag har varit på lunch med ett gäng trevliga damer, och på fredagskvällen var jag på smyckesparty (igen). Jim har jobbat och påbörjade sitt tvåveckors "chefsvik" i fredags. Han har två garanterat stressfyllda veckor framför sig. Tur att han snart får semester!

Mattältet på Alligator Festival. Ooey gooey cake, någon?

Någon som är sugen på alligator? Gå till bås 1!

Zoorundtur med tåg.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar