fredag 26 oktober 2012

Halloweenparty

Idag är det Halloweenparty på Teds dagis. Det är först på onsdag den 31 oktober som Halloween infaller, men för att barnen inte ska vara för trötta för att gå "trick-or-treat" senare på kvällen den dagen så har dagis sin fest några dagar tidigare. Om det inte varit för detta kalaset hade det inte varit aktuellt att ordna någon utklädnad till Ted. Men, nu var det kanske inte så mycket att välja på. Det blev en enkel kostym, en mantel, en mask, en tröja med ett "T" på. Vad blir det? "SuperTed"!

"SuperTed" kom till Halloweenpartyt nu på morgonen och med sig hade han en gallon med chokladmjölk (knappt fyra liter). Är det fest så är det! "SuperTeds" kompisar var idag ett gäng prinsessor, Musse Pigg, dinosaurie, tiger, m.m.

När jag kom och hämtade Ted på eftermiddagen fick jag höra att han verkligen gått in för uppgiften och burit sin maskering under hela partyt. Vilken överraskning! Här hemma har han haft på sig masken i max 30 sekunder innan han tagit av den.

"SuperTed" patrullerar i korridoren på dagis.

Ted inspekterar sitt byte.

Mamma, vad är det här?
 
 
 

Det finns fler superhjältar under namnet SuperTed.




7 kommentarer:

  1. Cool kille! Men vad var det för TV-program som visade Super Ted på slutet? Kan inte komma på, blir tokig! Det var ju typ över 20 år sedan...

    SvaraRadera
  2. Sköna söndag!!! Eller hur? Äntligen lite sinnesro.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gjorde lite efterforskningar och det stämmer att det var Sköna söndag. Själv har jag inget minne av det. Kul att du kommer ihåg Super-Ted Anne! :)

      Radera