söndag 7 oktober 2012

Arts market

Förra helgens lördagsutflykt blev inställd på grund av regn. Men, denna lördagen bjöd på alldeles strålande väder, och ett trevligt och givande besök på Arts market of New Orleans. Detta är en konstmarknad som arrangeras en gång i månaden utomhus i Palmer park, och som samlar konstnärer av alla möjliga olika slag. Det fanns mycket fint att titta på, teckningar och målningar i diverse olika tekniker och med vitt skilda motiv, glas- och keramikföremål, smycken, och lite krims-krams. I parken fanns också en lekplats, och i anslutning till den hade organisationen som står bakom marknaden ställt iordning ett pysselbord för pysselsugna barn.

Vi har länge tänkt att det kunde vara kul med en tavla med någon form av New Orleans-motiv. Kul var det därför att vi hittade en tavla som vi båda gillade och som levde upp till det vi var ute efter.

Förutom att de två första dagarna av månaden var lite kyliga med sina tjugo grader, så har vi inte märkt av något oktoberrusk ännu. Temperaturen kommer fortfarande upp mot 30, men på nätterna är det lite kyligare och temperaturen i vår pool har börjat sjunka. Idag höll poolen 27 grader, och det låter säkert konstigt, men det tog faktiskt emot lite att ta steget at doppa sig. Hmm? Är vi bortskämda eller vad?






Ted med sitt konstverk.

Vår målning gjod av konstnären Mario Padilla.

2 kommentarer:

  1. Vad ni ser ut att ha det bra =) HImla mysigt där med alla pumpor. Såå kul att följa er här på bloggen. Kram från Veronica Ålund me familj.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det har vi Veronica! Hösten ser ut att vara en mysig tid även här. Kul att du hänger med på vad vi gör. Ser att du har en spännande tid framför dig, lycka till! Kram!

      Radera