onsdag 31 oktober 2012

Halloween

Idag, den 31 oktober, är det Halloween. Redan för cirka en månad sedan började det dyka upp allehanda spöklika dekorationer på hus och tomter runt omkring i grannskapet. Några har verkligen lagt sin själ i detta med att spöka ut sitt hus. Vi har tagit det med ro, men för en liten stund sedan skar jag till en pumpalykta som får pryda vår trapp ute. Ikväll kommer vi med säkerhet att få besök av en hel del barn utklädda till diverese mer eller mindre läskiga varelser. Ingen vill väl välja bus (trick) framför godis (treat), så jag har bullat upp med en del godsaker att muta de små glinen med.

Denna ska få lysa ikväll.

Här har de gått "all-in".

"Ohh, läskiga spöken!", säger Ted när vi åker/går förbi.

En söt men inte allt för skräckinjagande vampyr.

Kvällstid har detta spökhus belysning med grönt sken.

Spökena i trädet passerar vi på vår promenad till dagis.

Godis!

2 kommentarer:

  1. Aron gillar godisbilden. Ebba gillar bilden med gravstenar, stort spöke, spindlar och häxor. Det skulle vara roligt att vara med på en runda bus eller godis!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hihi! Gissa om det kom många barn igår? Det var många spindelmän, prinsessor, en och annan häxa och några gulliga nyckelpigor som kom förbi hos oss. Vi satt ute på trappan med vår lykta tänd, och vårt godis tog slut ganska så fort, och då hade vi köpt jättemycket. Ojoj, vad ont i magen alla barnen skulle få om de åt upp allt de hade i sina påsar samma kväll.

      Radera