onsdag 3 oktober 2012

Pumpkin patch

I grannskapet börjar det pyntas inför Halloween, som är den 31 oktober. Dekorationen nummer 1 är en pumpalykta, en så kallad "jack-o'-lantern". Inte så långt från Teds dagis har en av kyrkorna satt upp en så kallad "pumpkin patch", en plats där massor av pumpor finns uppställda för försäljning och för att beskåda. Jag är inte så mycket för Halloween, men pumporna tycker jag verkligen är fina. Vem vet, kanske landar det en på vår trappa också?

Den där!

4 kommentarer:

  1. Där ligger Frugans vinnarpumpa i lä :-)

    Hur varmt är det hos er nu för tiden?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tja, kanske är bättre pumpaklimat här?

      Det är riktigt behaglig temperatur här nuförtiden, med mindre regn och inte lika fuktigt som i somras känns det som. Dock lite mer varierande temperaturer nu än i somras då det låg nästan konstant på 32-35 grader. I oktober har det hittils varit allt från bara drygt 20 grader till över 30 grader idag, men det har varit soligt varje dag. Tror att oktober är bästa månaden vädermässigt.

      Radera
    2. Uppdatering av pooltemperaturen: 27 grader idag, det tog emot lite att hoppa i. Har legat stadigt över 30 hela sommaren men var faktiskt nere på 24-25 tidigare i veckan. Det är lite kallare på nätterna nu också så vi kanske måste slå på poolvärmen snart. I alla fall om det ska bli några fler bad för mig...

      Radera
  2. Låter som att "hösten" går att genomlida för er ;-)

    SvaraRadera